Då var vi där igen - Nyårsafton. Otroligt egentligen hur fort ett årgår. Känns som att det inte var så längesen vi firade in 2016 och man hade det nya året framför sig. Jag gör som jag gjorde i mitt sista inlägg förra året - jag sammanställer de 5 populäraste inläggen på bloggen och de 9 mest gillade bilderna från mitt instagramkonto
Sparris känns som ett måste på en vårbuffé även om den svenska ännu inte har kommit till butikerna, men jag hittar fina gröna knippen med spansk ekologisk sparris
Hela förra sommaren körde jag med min grillsås som var creme fraiche-baserad och innehöll fetaost och rödlöksmarmelad, men i år gapar kylen tom på sådan marmelad
Idag har jag satt årets flädersaft. Jag såg att blommorna på fläderbusken precis har slagit ut. 4 stora citroner. 4 kg socker. 4 stora citroner. 4 kg socker
Har ni plockat fram dom än eller står de fortfarande kvar och dammar i nåt köksskåp. Ner med alla godsaker i grytan och skjuts in i en kall ugn där det får sköta sej själv
Madeleiner är egentligen fantastiska små bakverk som går att variera i det oändliga. Prinsessan Madeleine har ju nyss blivit mamma och få saker sätter fart på nya trender som kungligheter och andra celebriteter
Förra året blev det inget nytt recept, jag gillar verkligen fortfarande det första receptet på nyttiga semlor jag gjorde här på bloggen, men det är ju alltid kul med nytt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.