För exakt 250 inlägg sedan hade jag inte en blogg. Tänk. Bara ett brinnande intresse för vegetarisk mat, en växande passion för bak och en vilja att dela med mig av den begränsade kunskap jag satt inne med
Bloggen fyller 1000 inlägg och då är det såklart dags för en festmeny. Värm upp en järnstekpanna rejält och sota köttbitan helt kort, ca 30 sekunder på varje sida
ade inlägg och förhoppningsvis lär det komma många fler. Kära läsare. Här kommer alltså mitt 100. ) Jag har inte ens kommit igenom en fjärdedel av min recepthög och jag tycker den växer hela tiden, härligt
Jag minns det inlägget. Jag minns det inlägget. Jag och treåringen har en deal. När vi går till biblioteket går det inte att undvika det inbyggda caféet som frestar alldeles vid entrén, och en godsak är snarare regel än undantag
Sååå, jag tänkte att det var dags nu till inlägg 100 att göra biskvier som jag inte gjort på 100 år. Nu har jag gett mig på ett experiment till utmaningen Månadens sötsak hos Söta saker
Det här inlägget har jag tagit från Martina rakt av (jag har frågat och det var okej). Jag rekommenderar dig starkt att läsa hela inlägget även om det är långt
Ni måste ha hörsammat min uppmaning om att det fanns mer på min hemsida än blogginlägg om Polen, stuvade makaroner och rabarbercheesecake för under oktober rördes det om i grytan och fokus hamnade på helt andra inlägg
NU vet jag inte när nästa inlägg kommer för nu har jag verkligen fullt upp inför bröllopet om bara 2 dagar. Gör runda bollar av degen och lägg i formar (ca 30-40st), de jäser ganska mycket så gör dom inte allt för stora
Detta blir mitt inlägg nummer 100. Aldrig hade väl jag kunnat tro att jag skulle kunna komma på så mycket att skriva om så jag skulle komma upp i 100 inlägg
Månadsskifte innebär ju att jag presenterar föregående månads mest populära inlägg och extra kul är det att mitt blogginlägg från en fullständigt galen kväll med Anton och Cabaret Candy Club tog sig in på första plats och slog övriga inlägg med hästlängder
Första inlägget, känns nästan lite nervöst, vad ska man skriva om. Jo, jag tänkte faktiskt börja med att dela med mig av ett recept bestående av 1 ingrediens
Skär osten i 1 cm tärningar och marinera den 20-30 minuter i olivolja, timjan och svartpeppar. Låt sjuda 30 min utan lock. Bred ut marängmassan på ett smort bakplåtspapper i en långpanna, 30x40 cm (för 10 port). 20-30 minuter
Jonas skrev ett nästan lite hatiskt blogginlägg riktat till alla dietister. Inlägg nummer 500 och jag funderar på vad vi ska fira med, pepparkakor kanske eller lussebullarna som jag gömde i frysen, eller en fuskpannacotta på mannagryn kanske. 500 inlägg sedan september 2012 och dessa 10 är de flest lästa. Detta var alltså inlägg nummer 500. 500 inlägg se
Tillsätt olivolja och vinäger och låt stå minst 30 minuter före servering. Tänk att vi redan haft högsommarvärme trots att det bara är precis i början av sommaren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.