Lite väl lyxigt med just vildand.. onödigt dyrt när det går lika bra med rostbiff.Så om jag ska göra något på vildand igen, då blir det inte den färdig rökta varianten.Bengans potatissallad , ca 2 port
Denna kylväska var sprängfull av kylklampar och makrillfiléer, såväl färska sådana som rökta. Det var mycket makrill för några veckor sedan, i samband med vårt besök i Göteborg med omnejd
Skiva den kalla potatisen och blanda med grönsaker och nötter. Blanda en vinägrett av olja, vinäger och senap, krydda med salt och peppar och slå över salladen
Dela potatisen och blanda med senapen. Potatissallad ca 10 portioner ca 1,5 kg Färskpotatis 1 rödlök 1 knippe rädisor Lite färsk basilika 1 påse ruccola 2 tomater 1msk dijonsenap en skvätt vinäger En skvätt olivolja Lite parmesan eller annan smakrik ost 1. 3
Spola med kallt vatten så att kokningen avstannar och skär varje sparris i tre bitar. Denna är min nya favorit när det gäller potatissallad, den är otroligt god och väldigt fräsch
Låt stå i kylskåp med plastfolie över fram till servering. 2-3 msk finhackad gräslökKoka potatis (helst färskpotatis) och låt kallna. Potatissalladen blir bara godare om den får stå ett tag före servering gärna 6-24 timmar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.