Frugan är grymt duktig på kalla såser, dressingar och vinegretter. Testa så får ni en smakupplevelse. Härär två magiskt goda såser till kebab eller grillat
Slå på olja sådet täcker och sätt på locket. Kolla gärna till tomaterna efter två timmar så att de inte redan är klara, dvs när de inte längre vätskar och har börjar torka till
Varför ska man göra detså komplicerat och onyttigt. Matfusket tipsar om Aftonbladets artikel om hur detsom i butikerna stolt kallas grädde inte är annat än mjölk, vatten och förtjockningsmedel
Men detär ju så gott att det tåls att nämnas igen. Vad ärdet jag snackar om. Ignorera att min hand ser sjukt psyko utHar skrivit om detta underbara mellanmål/kvällsgotte/efterrätt tidigare
(Eftersom den inte ska stå så länge brukar jag inte täcka bunken i dethär läget. Och exakt hur länge det ska jäsa är omöjligt att säga eftersomdet beror på en massa olika saker
Ja, såärdet väl många gånger. Det behövs en liten detaljså förhöjer detdet mesta i matväg. mTill älgfärswallenbergaren har jag gjort en chili/lingon chutney som bryter fantastiskt fint till älgfärsens mjuka smak
Det blir lätt sådär på sommaren. Receptet som jag använde idag går att hitta här (minus blåbär). Inte bara av barnen, jag och O ärockså barnsligt förtjusta i pannkakor och vi äter det ofta
Kan inte minnas att det var såå gott somdet var i går. Konstigt att samma rätt kan smaka så olika eller har det bara gått tillräckligt lång tid sedan jag åt den senast
Mc’Donalds tvättar sitt kött i rosa skum för att det ska bli tjänligt som mat, kexchoklad innehåller ämnen som kan skada din benmärg, oxfilén på din pizza är knappast det kött du tror att detär, tänk på vad kilopriset för oxfilé är och vad din pizza kostar så kan du snabbt räkna ut att detär något annat som simmar där i den konstgjorda bean
Visste ni att detär kladdkakans dag idag. Rör ner det i äggsmeten. Detta recept vann kladdkakeracet i år, en baktävling för barn, prova och se om ni tycker att det var en värdig vinnare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.