När vi lchf-are äter sallad ärdet väl sällan några blad isbergssallad och smaklös vintertomat. Egentligen ärdet en komplett måltid, men jagtycker den passar utmärkt på buffébordet och brukar uppskattas av både barn och vuxna
Kram Anna-Lena. I går gjorde jag några "tomteluvor" att dekorera med. Nu ärdet jul igen. Detta tar i bara en liten stund och blir fint att dekorera med
Jag längtar efter att få städa så svetten sprutar. Fixa och plocka med allt och fara fram som en virvelvind och känna mig nöjd och tillfreds och göra fint här hemma… Jag vill, men orkar inte… Det låter som det var en evighet sen jag fick göra allt detta trots att de bara är fyra dagar sen… Men för MIG en hel oändlig, evighet, ensam i en dubbelsäng med värstaâ€tyck-synd-om-mig-humöretâ€â€¦Â  Närjagär van att göra detvarje dag och jag dessutom älskar det så blir det himla tomt & deppigt
Att frukt ocksåär nyttigt och dämpar, i alla fall för mig, sötbehovet gör ju inte saken sämre. Att efter en god middag bjuda på en fruktsallad eller ett stort fat med många olika frukter, gärna lite ovanliga och exotiska, är bara så gott och så trevligt, tyckerjag
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…
Minst lika viktigt tyckerjagär att brödet får fin färg och en bra skorpa. Är den helt rinnig tyckerjagdet brukar jäsa sämre och ibland resultera i ett lite väl syrligt bröd
Så i veckan skall här förutom att fixa till inredningen - även bakas till adventfikat. Lite kakor också förstås som "Syskonen Källsons julkakor", "Citron och Ingefärsdrömmar", "Jitterbuggare" och "Saffransbiscotti" och så en mjuk kaka, "saffranskaka med frukt"
Aquafaba är väldigt populärt i vegansk matlagning och bakning - främst som ett äggersättningsmedel. Låt dig inte skrämmas av bönlukten, spadet ger ingen smak när du är klar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.