Just när du trodde sommaren började ta slut, slår jag till med en somrig virgin mangoBellini. Mango är ju verkligen gott året om men just nu kan man iallafall här i Holland få tag på dem lite extra billigt
Till prästostknapparna drack vi mangobellini. Mixa köttet från en mogen mango (och här är det verkligen viktigt att den är mogen, använd fryst tinad mango annars) med någon tesked strösocker
Däremot hittade jag Lindahs senaste nyhet, Mango Ananas och den var en riktig höjdare. Apropå mango så tänkte jag dela med mig av receptet på cheesecaken jag gjorde på min födelsedag som har smak av just mango
Att göra egen mango chutney är superenkelt och blir kanongott, passa på nu när mangon är som finast. Skala och skär mangon i bitar, strimla ingefäran i tunna bitar (typ tändstickor) Kärna ur och hacka chilin
Börjar denna härliga söndag med en mango chiapudding som jag förberedde igårkväll. Jag blandade ut den med både kokosmjölk och havremjölk och toppade med mango
2 mango. 2 mango. 2 glas. Ingredienser. 2 dl fil. 1 tsk citron saft. 1 dl naturell yoghurt. 2 msk vatten. Blanda allt i en mixer och servera i ett högt glas
1 dl mango chutney. Sätt ugnen på 225 grader. Rensa bort köttet från den butiksgrillade kycklingen. Skär de största köttbitarna och paprikan, minimajsen och bambuskotten i mindre bitar
225 g fryst mango. 600 g Arla® färskost naturell 250 g Arla Köket Kesella® kvarg 2 ägg 1½ dl strösocker 200 g vit choklad ½ tsk vaniljpulver finrivet skal och saft av 1 lime Mangosås. 225 g fryst mango 1 dl florsocker citronmeliss
Mango Coconut Strawberry Cream Smoothie . 5 dl frusen mango . 5 dl frusen mango. Åhhh gjorde den här smoothien i morse efter ett yoga pass på hemmaplan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.