Aaaah, det här är vad vi gjorde till Påskmiddag i går, blev himmelens gott må jag säga. Alla åt med god aptit förutom Filip som fortfarande hade feber och inte alls vill äta något överhuvudtaget just nu…
Häromdagen blev jag så galet sugen på Jitterbugg. Vet inte varför, men bara tanken på blandningen mördeg och maräng fick mig att börja dregla, så det var bara att börja baka
Det här är verkligen en supersnabb soppa, lovar att allt är klart på 20 minuter. Receptet känns ganska lyxigt trots att det är enkelt, men man kan göra den ännu enklare (strunta i vin och byt hummerfond mot fiskbuljong) eller lyxigare (lite skaldjur i vore ju fantastiskt gott), den bär sig bra i både enkla och festliga sammanhang
Nu är till slut alla våra äpplen på upphällningen. Tycker ändå jag har tagit tillvara på så mycket som vi har plats för – med tanke på begränsad yta i frysen framförallt, men lite äpplen finns det ändå och då kom det här receptet till
Jag är inte helsåld på ”vanlig” jordnötssås där man har i kokosmjölk. Jag tycker den blir lite tam, eller den smakar i alla fall aldrig riktigt så mycket som jag vill att en jordnötssås ska smaka
Det här blir liksom solsken i en burk. Helt perfekt att äta till scones eller ha som mellanlager i en påsktårta – eller födelsedagstårta som jag tänker använda den till
Det känns som det här är det mest frekvent postade receptet i dag på Alla Hjärtans Dag, men det är ju en sån där riktig klassiker som nästan alla gillar