Som ni vet, älskar jag både att äta och laga mat. Skaldjur. Köttet stekte jag sedan om alla sidor så att köttsaften stannar inne för att sedan ugnsbaka köttet illsammans med stora körsbärstomater, sparrislängder, squashtärningar, delade lökhalvor från knippe
Jag vet knappt vart jag ska börja det här inlägget för det finns så mycket att säga. Ni som hängt med i bloggen ett tag vet att jag sedan några år tillbaka äter allt mer vegetariskt och vegansk
Ett salladsblad och en dillkvist kan också få vara medsom dekoration. Gör en dressing med rivet apelsinskal, olja, riven vitlök, fransk senap och socker
Jag gjorde för första gången själv denna gratäng som mamma bjudit på flera gånger, tycker den är såå god och föredrar den framför vanlig potatisgratäng
Det blir supergott, gärna med en gräddig vitvinssås till och en god sallad. När potatisen är färdig, skär av ett "lock" och gröp ur den med en liten sked
Tillbehör. 4 ägg, tvättade och svenska. 4 dl havregryn 4 ägg, tvättade och svenska 4 bananer 4 tsk kanel eller valfri smaksättning Ev lite vatten eller mjölk Tillbehör
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.