Lägg över allt i lämplig panna och låt bryna ihop en stund, tilsätt vatten och resten av ingridienserna, låt koka ihop, tillsätt grädden och låt puttra tills köttet är mört
Strimla köttet och och stek det lätt. Varva kött, purjolökar och champinjoner i en eldfast form. Häll det på köttet och ställ in i ugnen i 200 g ca 25 min. 1 kg kött t
Jag brukar alltid göra en laddning när jag vill äta mer strikt, dels för att det är så praktiskt att ha i kylen, dels för att det är så gott och lätt att kombinera med olika typer av tillbehör
Lägg köttskivorna på bänken. Lägg lök, morotsstavar och cornichoner längst ner på köttskivan. Bräsera köttet i cirka 45 minuter eller tills det släpper från spettet
Persilja. Ibland är det riktigt gott med en mustig köttgryta. Persilja. Den hyffsat långa koktiden gör att man kan använda i stort sett vilket slags nötkött som helst och det blir ändå väldigt mört och fint
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.