Detta är bekvämt bröd att baka. Du rör ihop degen, formar limpan och rullar den i mjöl. Sätter på ugnen på 200 grader , sätter in limpan och väntar i ca 50 min
Börja med att blanda ihop olja, citron, soja, paprikapulver, salt, peppar, cayennepeppar och pressa ner 2 vitlöksklyftor och pensla lammet väl och låt stå i ca 1 timme
Börja med att finputsa revbenen och ta bort membranhinnan som sitter över benen (lättast gör man med att först ta ett snitt i kanten och sedan ta och dra loss med ett hushålls papper för att få bäst fäste
Börja med att blanda ihop olja, citron, soja, paprikapulver, salt, peppar, cayennepeppar och pressa ner 2 vitlöksklyftor och pensla lammet väl och låt stå i ca 1 timme
Ni hinner fortfarande laga en varm å god köttgryta till middag ikväll. 3 timmar skulle jag väl säga är den magiska gränsen för att köttet ska bli så där riktigt härligt och mört
Värm ugnen till 130 grader. Jerk är en populär kryddblandning och marinad från Jamaica. Den har bland annat smak av de inhemska kryddorna kryddpeppar och scotch bonnet pepper
Ett irakiskt recept på ris med morötter, lök och kryddor. Väldigt gott och enkelt. Här görs det med köttfärs, kan också göras med köttbitar eller vegetariskt
Vaknade strax efter åtta och vid nio började jag med dagens projekt. Laga mat och baka/göra godsaker. Det första som jag gjorde var botten till den chokladtårta som jag även gjorde i somras till Adams födelesedag
Så här "dan före dopparedan" tänkte jag att ni skulle få receptet till ett super-dupergott julgodis jag gjorde härom natten när jag som vanligt inte var tillräckligt trött för att det skulle vara värt att gå och lägga sig
Min gjutjärnsgryta är fantastisk. Jag minns inte när jag åt såhär mört och saftigt kött senast. Efter 2,5 timme i ugnen föll det isär av ett lätt tryck med gaffeln
Idag är det helgdag i England, men det är inte precis något som Steve och jag har känt av eftersom vi normalt inte åker in till ett kontor annars heller och mina icke-brittiska kunder var lika mycket på bettet som vanligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.