Detta är bekvämt bröd att baka. Du rör ihop degen, formar limpan och rullar den i mjöl. Sätter på ugnen på 200 grader , sätter in limpan och väntar i ca 50 min
Börja med att blanda ihop olja, citron, soja, paprikapulver, salt, peppar, cayennepeppar och pressa ner 2 vitlöksklyftor och pensla lammet väl och låt stå i ca 1 timme
Börja med att finputsa revbenen och ta bort membranhinnan som sitter över benen (lättast gör man med att först ta ett snitt i kanten och sedan ta och dra loss med ett hushålls papper för att få bäst fäste
Börja med att blanda ihop olja, citron, soja, paprikapulver, salt, peppar, cayennepeppar och pressa ner 2 vitlöksklyftor och pensla lammet väl och låt stå i ca 1 timme
Ni hinner fortfarande laga en varm å god köttgryta till middag ikväll. 3 timmar skulle jag väl säga är den magiska gränsen för att köttet ska bli så där riktigt härligt och mört
12 krm kajennpeppar. 12 msk soja (kinesisk). 12 msk flingsalt. 12 msk paprikapulver. 12 kg tjocka revbenspjäll 3 msk senap 1 msk chilipulver 2 krm kajennpeppar 1 msk ingefärapulver 1 vitlöksklyfta 2 msk soja (kinesisk) 1 msk honung 2 msk flingsalt 2 msk paprikapulver 1-2 msk olja 3 krm liquid smoke (om man vill för att få mer rökig smak)Börja med att finputsa revbenen och ta bort membranhinnan som sitter över benen (lättast gör man med att först ta ett snitt i kanten och sedan ta och dra loss med ett hushålls papper för att få bäst fäste
Ett irakiskt recept på ris med morötter, lök och kryddor. Väldigt gott och enkelt. Här görs det med köttfärs, kan också göras med köttbitar eller vegetariskt
20 minuter innan maten är färdig kastar man in dem i en 125 grader varm ugn. I med stektermometer och in i ugnen på 125 grader i två timmar ungefär. 125 grader varm
Så här "dan före dopparedan" tänkte jag att ni skulle få receptet till ett super-dupergott julgodis jag gjorde härom natten när jag som vanligt inte var tillräckligt trött för att det skulle vara värt att gå och lägga sig
Grädda dem gyllene i mitten av ugnen, 10-12 minuter. 36 st lussekatter. 1. Mortla saffranet tillsammans med någon nypa socker, så att pistillerna finfördelas
Min gjutjärnsgryta är fantastisk. Jag minns inte när jag åt såhär mört och saftigt kött senast. Efter 2,5 timme i ugnen föll det isär av ett lätt tryck med gaffeln
Idag är det helgdag i England, men det är inte precis något som Steve och jag har känt av eftersom vi normalt inte åker in till ett kontor annars heller och mina icke-brittiska kunder var lika mycket på bettet som vanligt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.