Japp så är det, idag har vi ett litet jubileum här i köket. Vi har nämligen kockat här i 2 år nu och var den tiden tagit vägen kan vi inte riktigt fatta, den har flugit förbi
- Utställningen på Grafikens Hus om Hiram, Märit Huldt, var ett litet. guldkorn under vår tid där. 5-6 port – strålande att frysa ner och dessutom glutenfri
När jag smakar favoriten Löfbergs Lila Jubileumsblandning nymald från bönor så tänker jag omedelbart att den är så finessfull med aningen citrusarom att det skulle gå att prova till ren citrus
- Utställningen på Grafikens Hus om Hiram, Märit Huldt, var ett litet. guldkorn under vår tid där. 5-6 port – strålande att frysa ner och dessutom glutenfri
Idag firar jag & mannen 5 år ihop. Måtse ju firas ordentligt så det blev hummer, räkor & champagne. Lite dessert måste vi ju också ha så då blev det lite panacotta
Prövade även en Nils Oscar Jubileum 15 (nr 11022). Väl hemkommen ifrån jobbet på fredagskvällen var det hög tid att ta ut min sista skinka ifrån höstens skjutna rådjur (se ”Rådjur till Råvara”) ur frysen
Med anledning av vårt jubileum ordnade jag en trerättersmiddag som fick en liten kärlekstvist eller samtliga rätter dekorerades med hjärtan ska jag väl säga
Idag är det lite jubileum här på Mitt Kök & MinTrädgård. Det här blir nämligen inlägg nummer 100. Jag vet att det finns bloggare som lätt skriver 100 inlägg på en månad och jag har nu skrivit 100 inlägg på ungefär 2 1/2 år
Man tager det man tycker om, och eftersom jag gillar Kallsupen och Aalborg jubileums så har min smak av dill och koriander, medan Tommy är mera förtjust i en uns lakrits så då har han anis istället
Det här ett recept från en V V bok får 1992, wow…den har alltså 20-års jubileum Jag har gjort den så många gånger att jag faktiskt tappat räkningen. Det här ett recept från en V V bok får 1992, wow…den har alltså 20-års jubileum Jag har gjort den så många gånger att jag faktiskt tappat räkningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.