Idag, 1 augusti 2015, är det exakt ett år sedan jag la ut mitt första inlägg på den här bloggen. 250 inlägg har det blivit på ett år. 250 inlägg har det blivit på ett år
-) Riktigt gott. Chokladsugna som vi var så fick det bli en chokladpannacotta. -). Jag måste ha mina två koppar kaffe per dag och eftersom jag även måste ha mjölk och socker i kaffet för att jag ska tycka det är gott så har jag allt eftersom dragit ner på sockret i kaffet
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter. Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter. 5 st gelatinblad. 5 st vaniljstång. 5 dl mjölk. 5 st gelatinblad
Kontentan blev ett nytt recept helt enkelt – Chokladpannacotta. Chokladpannacotta (LCHF). 0,5 dl sukrin+ eller swetex. Sjud grädde och sukrin+ under omrörning i ca 5 minuter på medeltemperatur. 5. 0,5 dl sukrin+ eller swetex
Gelén blir frisk och syrlig och det passar den lite sötare pannacottan riktigt bra, den behöver en piggelin vän för att komma till sin rätt helt och hållet - ja något som bryter av i smaken helt enkelt
-Ja, i sådana fall kan ni sluta fundera och börja skaffa ingredienser till denna supergoda dessert. 50 g vit choklad. 5 stjälkar rabarber (medelstora). ½ vaniljstång el 1-2 tsk vaniljsocker. 50 g vit choklad. 5 stjälkar rabarber. 1-2 tsk vaniljsocker
Här gjorde jag i alla fall ett litet försök att spotta upp mig och klä pannacottan i nyårsdress. När jag gör något i mat- eller bakväg blir det oftast rakt upp och ner, utan åthävor och krusiduller
Denna ljuvliga chokladpannacotta är precis som de flesta pannacottor väldigt enkel att göra och är en dessert som du kan svänga ihop på bara några minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.