Börja med att lägga spetten i blöt, om du använder träspett. Hemligheten bakom riktig bbq-smak är chipotle (och hickory – som ger den där rökiga smaken)
Om såsen håller på att bli för tjock, späd med lite vatten. Fräs under omrörning rödlök, röd paprika och chili i olivoljan i en tjockbottnad kastrull tills alltsammans mjuknar, men utan att något blir brynt
Blanda mjöl och smör i en matberedare eller med händerna tills smöret är jämnt fördelat. Tag fram strax innan servering och dekorera med skivad kiwi eller andra bär
Till varmrätt blev det grillat nötkött, haricot vert, blandsallad, tomatsallad med röd lök, hemgjord bearnaisesås, ugnsbakad potatis, allt i olika byttor och skålar så att alla kunde ta vad de ville
Drick den med fördel en stund innan frukost. Drick den varm eller kall, jag föredrar varm. Jag har druckit detta under hela veckan jag har varit hemma och vabbat med Måns
Efter att ha googlat en hel del på orginalet så framgår det med all tydlighet att Pulled Pork – det gör man med en redigbbq-sås, och då ska fan också Fooled Pork göras med en redigbbq-sås
Vispa smöret mjukt med en elvisp en annan skål. Blanda filmjölken med karamellfärgen. Med elvispen på låg hastighet blandar du i mjölblandningen coh filmjölken i äggsmeten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.