Denär för alltid förknippad med vår älskade pappa. Han pratar med ALLA, han kan prata om VAD som helst, så när man går och handlar med honom så tar det alltid väääldigt lång tid innan man är klar
Midsommarafton i fredags var i det närmaste epik med mängder med skratt, fantastisk mat, berusande dryck, dans kring midsommarstången, lekar med skratt som fåren att kikna, dans långt in på natten och ett iskallt morgondopp i det blå
Igår var det dags för mig att baka dennahärlighet till Kaj. Det krävs lite tålamod, det är inte särskiltsvårtmen det är viktigt att följa receptet noga
Tolv korvsugna matlagare hade samlats hos Eva Thuresson och köksmästare Jesper Dahl för att lära oss allt om korvens mysterium och hur det går till att göra den från scratch
Serverad med potatis och gräddsås och tillbehör gården alltid hem, dessutom ärden lättlagad eftersom maten sköter sig själv i ugnen under den timme det tar innan det hela är klart
Platta ut till centimetertjocka kakor och dela dem i tårtbitar. Denhärgången blev det tekakor i nytt format, en hel stor kaka som jag delade i mindre portionsbitar, jättesmidigt
Bäst går detta med enliten tesked som “skalar” hur lätt som helst utan svinn. Här kommer ett tips från coachensåhär i mörkaste november och förkylningstider
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.