MONTERING •Frys brynt smör cremen och marmeladen i ringar •Gjut i gräddfils pannacottan i interiör ringarna och frys •Stansa ut en brynt smör botten och lägg i •Gjut på med kardemumma bavaroise •Lägg på marmelad ringen •Stansa ut en brynt smör botten och lägg i •Fyll på med svart vinbärs bavaroise •Lägg på brynt smör cremes ringen •Fyll på med mer svart vinbärs bavaroise •Frys in hela interiören •När den är frusen fyll tårtformen med bavaroise pressa ner interiören •Lägg i havrebotten och en brynt smör botten •Frys •Pressa ur tårtan ur formen •Värm gelen till 28 grader •Gelea •Garnera
Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag. Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda
…för idag är det Kajs födelsedag. Och när man fyller år, ja, då ska man givetvis äta tårta. Jag bakade en chokladkaka för en tid sedan där jag rekommenderade att göra en mousse uppe på och använda chokladkakan som ett anslag
Godmorgon. Ni verkade uppskatta de busenkla krispiga marsgodisarna jag gjorde förra veckan. Jag har ju drivor av julgodis recept i min kategori GODIS och här lyfter jag fram ytterligare två enkla
Det var längesedan jag åt smördeg. Det var ännu längre sedan jag åt smördegsinbakad fläskfilé, men i helgen var det vad jag bjöd på när Josefine och Mikael var på besök hos oss
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.