Vegoköttbullar. Vegoköttbullarna. 1-1,5 dl socker. 10-12 medelstora fasta potatisar som är ungefär lika stora. 1-2 dl ströbröd. Låt pressas i ca 30-40 minuter så att de vätskar ur en hel del. 1-1,5 dl socker. 10-12 medelstora fasta potatisar som är ungefär lika stora. 1-2 dl ströbröd
Rulla till köttbullar och placera på en smord plåt alternativt en med bakplåtspapper. Grädda i ugnen på cirka 250 grader tills köttbullarna fått en fin gyllenbrun färg. Det tar cirka 8-10 minuter. Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 667
Mamma Scan rullar oftast mina köttbullar men jag tror banne mej att det ska bli ändring på det. Hade köttfärs upptinad som jag var tvungen att göra nåt av och köttfärssås ville ingen ha så jag tänkte att varför inte förnya sej och rulla lite egna köttbullar
Hemmagjorda köttbullar är så ofantligt mycket godare än köpta dito. MEN att stå och rulla köttbullar och steka dem i stekpannan på spisen tar en halv evighet och det osar stekos i hela huset efteråt
På påskafton kommer jag bjuda på påskbuffé här hemma, och för att slippa stressa in i det sist förberedde jag med att steka köttbullar redan nu i helgen
(jag använde ghee-klarat smör). De här vegetariska köttbullarna fick högsta betyg av min dotter. ) De liknar faktiskt i smak riktiga köttiga köttbullar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.