-). Jag lovade att laga middag mot utebliven arbetsinsats med ovanstående arbetsredskap. -). -). Blanda med 3 dl jordnötter och 1-2 tsk Sambal oelek. 1-2 tsk Sambal oelek
Något bitter är jag över utebliven sol här på landet. Du kan göra dem som små plättar med ett par-tre bananskivor till varje eller i en liten stekpanna som jag gjorde, då petade jag ner fem-sex skivor
Ok, jeg må visst innrømme det, jeg avsløres nok uansett av antall innlegg kategorisert under etiketten MUFFINS - jeg har fått et litt hemmelig oppheng på mønstrede muffinsformer, kakestasj og topping i fryktelige pastellfarger
Danskere jeg kender bliver oftes imponeret over denne brownie-lignende skabelse som passer ligeså godt en kold vinter aften med rygende varm kaffe og fldeskum – som en varm sommerdag med vaniljeis og friske bær
Jag funderade på någon smet-variant och steka plättar. Men, jag har blivit rekommenderad kikärtor av min akupunktör för att höja yin i kroppen innan mens
Sett kjele til sides for avkjøling mens du pisker eggene lett sammen. Hell fløte/melkeblandingen i eggene i en tynn stråle mens du pisker lett sammen (ta ut vaniljestangen)
Men efter utebliven semla så kunde jag ju inte låta pannkakans dag gå obemärkt förbi också. Godkväll. Pausar i soffan och skriver till er före jag ska göra sista rycket innan det är dags att ta natt
Kombinationen av mens, av att överlag ha ett stort näringsbehov när man växer i tonåren, av att träna mycket och att sedan äta generellt lite mindre än andra och kanske inte kunna laga mat så bra själv är svår
Den absolutte - men likevel ikke offentlige - vietnamesiske nasjonalretten er phó (uttales fø), suppe laget på enten kylling- eller oksekjøttkraft servert med risnudler, litt kjøtt, bønnespirer og diverse tilbehør som fiskesaus, soyasaus, chili og lime
Glasuren er en blanding mellom smørkrem og ganache - som er smeltet sjokolade og fløte - noe som gjør at den er fyldig og god, men ikke så mektig som smørkrem alene
Sett gryten på svak varme med lokk og la den syde - minst en halv time, men gjerne lenger. Jeg begynner derfor alltid med sausen, slik at den får utviklet seg mens deigen elter og deretter hviler
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.