Just den här soppan fick bli en man-tager-vad-man-haver soppa och jag hade så bråttom att kasta ihop den för vi var så hungriga att jag inte har ett exakt recept, men jag gör mitt bästa
Stjärnanis- och vaniljcrunch. Stjärnanis- och vaniljcrunch. Lägg upp desserten i ett glas, börja med äppelkompotten sedan vaniljkrämen och toppa med stjärnanis- och vaniljcrunch
Soppa på rostade rotfrukter med Fetasmul (ca 4-6 pers). Höstig Soppa på rostade rotfrukter med smulad feta är perfekt mat för ‘sweater weather’ en solig såväl som en regnruskig dag
-) Har ju faktiskt glömt att visa att vi har lagt gräsmatta bakom vårt nya hus. -). Vi har haft en härlig helg med lite trädgårdspyssel, besök av föräldrar, lite promenad i centrala Göteborg, kalas och träning
Imorgon blir det jobb till 12 och sen APT 14-16, sen ska nån av oss på "utvecklingssamtal/verksamhetssamtal" för Tiril kl. 3-4 päron. 2-4 msk socker. 3-4 päron. 2-4 msk socker
En ugnsbakad omelett för 4-6 portioner, allt i en form, fylld med broccoli, grön purjolök och bacon. Koka upp broccolibuketterna i mindre bitar i saltat vatten, ca 3-4 min. Skjuts n i ugnen ca 40-45 min i 200 grader. 4-6 port beroende på hur mycket man vill ha. 4-6 port beroende på hur mycket man vill ha
Häll i kantarellerna, sparrisen och b-jäst tillsammans med lite timjan, salt och peppar. When the rice has a creamy consistency, add chanterelles, asparagus and b-yeast with a little thyme, salt and pepper
Stek quornstrimlor i 2-3 minuter tills de är gyllenbruna. 2-3 vitlöksklyftor. Krydda med paprikapulver. Tillsätt lök och sötpotatis och fortsätt stek i cirka 3 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.