Ville bara titta in och tipsa om detta goda tillbehör. Kantarellsmör ca 4-6 port. Ca 0,5-1 tsk vitvinvinäger. kantarellerKantarellsmörkryddsmörsvamptillbehör ca 4-6 port. Ca 0,5-1 tsk vitvinvinäger
För att göra chokladbollarna lite mer ”vuxna” är ett tips att ha i lite havssalt i kokosen, alternativt att ha i lite chiliflakes, en rökig whiskey eller apelsinskal i själva smeten
Tänkte kika in med ett litet tips till er, hemgjort smör. Det var mitt tips för idag. Gokväll. Idag har jag varit ute och njutit av det fina, nästan våriga vädret (förutom nysnön som kom) med en löptur på 8 km
Underbar kaffe- och Kahluaglass. Och här kommer efterrättstipsen. Vispa alla ingredienser tillsammans tills mjuka toppar formas, och du har en härlig, caffe latte-färgad luftig blandning
Idag fylls bloggen med tips på nyårsmat. 4-6 port (fler om det är som mingelmat). 2-3 dl riven västerbottensost. Baka i ugn i 10-12 min, eller tills anrättningen fått fin färg och en underbar doft sprider sig. -Mama Skogly ♥ ca 10 st. 2-3 dl riven västerbottensost
Så här kommer ett helgtips. Jobbat 12-20. Jobbar 7-12 imorgon också så det blir hopp i säng strax. 3-4 vitlöksklyftor. 7-12 imorgon också så det blir hopp i säng strax. 3-4 vitlöksklyftor Pommes friteskrydda
Blanda i örterna och senapen i crème fraiche-blandningen och pressa i vitlöken. LIte tips på såser till grillat kan kanske komma väl till hands i dessa tider
)Tips och idéer. DAGENS RECEPT 15-02-08KINESISK BIFF MED LÖKNågot mer snabblagat, aptitretande och bekvämt än kinesisk biff med lök kan man knappast tänka sig. 4 portioner500 g benfritt nötkött av innanlår1 msk matolja1 tsk salt2 krm svartpeppar2 msk soya1 dl vatten4 - 5 stora gula lökar3 dl vatten1 krossad vitlöksklyfta1 msk potatismjöl eller maizenaSkär köttet i mycket tunna strimlor
Det har hänt att jag stått där med en chokladbit i handen, gått in på Facebook och kollat på en av mina inspirations-källor Andreia Brazier (så snygg fysik
Tips och idéer. DAGENS RECEPT 15-03-22. 4 - 6 portioner. 2 krm vit- eller svartpeppar. Till 2 - 3 portioner. Till 8 - 10 portioner. 45 - 55 minuter att ugnssteka. Tillsätt den strimlade purjolöken men också 1½ dl finhackade inlagda rödbetor, 2 - 3 msk kapris och 3 msk hackad persilja. Från Nya Mästerkocken 1984 4 - 6 portioner. 2 krm vit- eller svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.