Smaka av med salt och peppar. Var noga med att bottensatsen på smöret ej kommer med. vitpeppar. Blanda äggulor, citron och vatten i en skål, ej av aluminium
Smaka av med salt och peppar. Nästa gång vi gör rätten kommer vi testa att servera sparrisen med mer av det goda sparrisskummet samt toppa med sidfläsk eller bacon
Inspirerad av Berlinresan blev det idag en pizza medvit sparris toppad med salladslök och ruccola. Kavla ut degen och placera den på ett teflongaller med bakplåtspapper eller på en varm plåt
Ångad vit sparris med citronhollandaise och laxromPortioner. Tillsätt smöret i en tunn stråle under vispning, undvik att den vita bottensatsen följer med
8 vita sparrisar salt citron smör. 8 vita sparrisar salt citron smör. Mousselinesås3 äggulor 400 g smör 1 dl grädde 0,5 citron, rivet skal tabasco salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.