Örtfylld lammstek II
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 kg urbenad lammstek
  • 1 dl hackad persilja
  • 2-4 vitlöksklyftor
  • 3/4 dl färsk hackad timjan eller 3 tsk torkad
  • 1 1/2 tsk salt
  • 1/2 tsk vitpeppar
  • 1 gul lök
  • 1 fänkål
  • 1 morot
  • 1 bit rotselleri, ca 100 g
  • 75 g bacontärningar
  • 37 cl enkelt rött vin
  • sky + 3 dl vatten
  • 1 dl creme fraiche
  • 3 msk vetemjöl + 3/4 dl vatten
  • 2 msk kött- och vinfond
  • 2 msk äkta soja
  • 1 tsk timjan
  • salt, peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.