Regniga och lite murriga sommardagar förgylls alltid av en god, värmande middag. Här ville jag ha en riktigt krämig pasta med massor av sås och smak så det föll för fläskfilépanna som jag kryddade upp med lök, vitlök och massor av små, färska champinjoner
Blanda färs, smulad fetaost, hackad lök, pressad vitlök, ägg, riven potatis, salt och peppar. Blanda ihop smulad fetaost, olivolja och crème fraiche till fetaostkrämen
Vad skulle jag då hitta på till den gravade laxen, som redan låg där och väntade på tallriken. 2 msk Dijonnaise2 dl creme fraiche - vanlig eller mjölkfri, sojabaserad2 små vitlöksklyftor - pressadeskal och pressad saft av en lime½ - 1 tsk örtsalt av valfri sort - jag tog favoriten Italiensk sallad från The Spice Tree. några varv med pepparkvarnen1 stor knippa finhackad dillRör ihop allt, och smaka ev av med mer salt
Blanda färs, smulad fetaost, hackad lök, pressad vitlök, ägg, riven potatis, salt och peppar. Blanda ihop smulad fetaost, olivolja och crème fraiche till fetaostkrämen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.