tills bullarna är gyllenbruna och smuldegen fått lite färg. Håll till godo. Visst är det ändå en viss känsla att kunna ta vara på och laga något ätbart av det man lagt ner lite extra kärlek och besvär på att odla själv
Jag gillar verkligen den härtomten som kanske mera är en snögubbe med tomteluva. Tänk vad lite fina stora kottar, ris och en virkad liten figur kan piffa till en dörrkrans
kokosolja/ghee/olja till stekning. ) De här plättarna var såååååå goda. Tillsätt vinäger och bikarbonat. Receptet har jag hittat hos min bloggvän Kjersti som har många smarriga recept och framförallt alla hennes bakrecept är glutenfria
Så pappan och Viljar har varit hemma idag och medan jag sitter på jobb får jag bilder av en bondomelett och en gladskit till unge som mular omelett så det står härligatill
Rör ordentligt till en smidig smet och bred ut i botten på en form med bakplåtspapper. Igår fick jag för mig att baka nått, och nått blev biskvier i långpanna, galet goda då de är jätte super kalla
I våra östra grannländer används inte socker överhuvudtaget till inläggningar av den här typen. Jag har dragit ner på sockerhalten i det här receptet och du som vill byter ut sockret mot den sötning du föredrar
Rör om tills osten smält. Lägg i hönsbuljongtärningarna och philadelphiaosten. 1hönsbuljongtärningar. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.