Det är möten, samtal och telefonen ringer varm hela tiden och jag har skolat in en toppentjej på jobbet som nu jobbar kvällen så det blir nu att fira älskade maken på tu man hand i lugn och ro
Nu är det ett nytt år igen snart och detta åretsom varit har det hänt mycket, som tur är så kan jag gå tillbaka på bloggen och kolla… minnet är bra men kort
Känns som det var igår. Och vad är inte bättre än människor som bakat själv och bjuder andra. Prick idag för tre år sedan startade jag alltså den här bloggen och hur snabbt har inte den tiden gått
Sista dagen på detta året och det blir rätt naturligt att tänka tillbaka på åretsom har gått. Det har blivit mycket bakande och jag har provat väldigt många nya recept vilket jag tycker är roligt, samtidigt som jag passat på att dela med mig av gamla favoriter
Höll på med den här tårtan till nyår i flera dagar, men det blev INTE som jag tänkt mig. Det som blev fel var att jag inte hade en tillräckligt hög springform utan fick göra den i två formar och försöka lägga ihop dom , det gick sådär
Årets populäraste recept är istället denna snabba fredagskyckling med tomat, vitlök & basilika. Tycker det är kul att se vilka recept som är populära bland er läsare och ett recept som hängt med i toppen i många år nu är den klassiska veckosalladen
Sparris känns som ett måste på en vårbuffé även om den svenska ännu inte har kommit till butikerna, men jag hittar fina gröna knippen med spansk ekologisk sparris
Hela förra sommaren körde jag med min grillsås som var creme fraiche-baserad och innehöll fetaost och rödlöksmarmelad, men i år gapar kylen tom på sådan marmelad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.