Jag uteslöt mandeln för att även mandelintolerantaskulle kunna äta tårtan men det blir vackert med gyllenbrun mandel runt om och ger extra smak åt tårtan
Först ska det bli skolstart på skolans högstadiedel i morgon och sedan får vi se. Receptet har jag publicerat här tidigare, för några år sedan, men här kommer det igen
Det är alltid lika spännande att ta en titt på bloggens statistik i slutet av året. Som ni märker är det främst bakningsrecept i listan, det beror förmodligen på att jag ofta delar mina bakningsrecept i bakningsgrupper på facebook
Man kan "ljuga" bort en del men det blir lättare och tårtbotten är jämn från början. Så här fin kan botten bli dåOm den översta delen inte blir så rak och fin kan du vända den "upp och ner" som jag gjort på bilden nedan
Tips på vad man kan använda rester till. Nu tog jag saker jag själv hade hemma, självklart kan man ha andra grönsakerr som man gillar eller byta ut korven mot något annat kött
Passa så den inte blir torr. När lillkillen slumrat in så gott, hugg vi in på denna måltid, och vi hade en riktigt mysig trettondagsafton bara mannen och jag
På den tiden hade jag musiken som framtidsvison, och inte visste jag då att jag tjugofem år senare skulle driva ett kafe och baka kakor till stans befolkning
Den välbryggda colan från Fentimans bryggeri var nog kvällens dryckeshöjdare serverat till en hjortrygg med sås på mörk choklad - och Husmors favorit som jag redan skrivit om - rödbetspuré med brynt smör - nu fick jag smaka den
Dessutom slänger jag alltid in nästan alla mina Mums mums i frysen, då blir de härligt sega. Blanda strö- och florsocker tillsammans med kallt vatten och en äggvita i en bunke
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.