Men har lyckats med att sträcka mig i ryggen (fråga mig inte hur för jag har ingen aaaning haha) så det får väl bli till att köra ben fast att det är trappträning dagen efter
Om jag vore en meny, så vore det den här. Vitlöks- och citronhottad laxbit på grillen. Som liksom bara halkar in i framgången och rycker lite nonchalant på axlarna, som för att säga "Hey, kul att ni gillar mig, det var oväntat, men ändå inte - JAG visste ju att jag var en god meny, lite lagom sådär, som borde gillas av de flesta
ÅH CITRON tänker jag, JAGÄLSKAR CITRON. ÅH KANTARELLER. Jag antar att jag inte är ensam i det här sällskapet om att lägga en del tid det häringa internettet
Mmm, bakar man så pass mycket som jag gör ibland så tänker man ständigt på nya recept. Jag bad om ett specifikt recept, och vips så kom det en drös med recept på mms… såå himla bra
Jag kom ihåg när jag gjorde dessa kakor för första gången blev helt katastrof, misslyckligt. Mina kakor blir tyngst och hårda *S* men jag skulle inte ge mig up
Jag älska att bakar macarons det mycket rolig och spännande när man se lille fötterna ha reser sig. Det var en special smak för min macarons idag eftersom jag hade köpt rosvatten för länge sen
Kryddningen är såklart valfri, ta det du gillar, men detta blir riktigt gott tycker jag. Dagen middag blev laxfilé som steks i ugnen på saltbädd, pressad potatis och en god kall romsås med räkor mmmmmmm så gott
Här hemma äter vi ofta lax, det är både gott och nyttigt. Lägg laxbitarna i en smord ugnfast form. 4 st laxfiléer. Ingredienser för 4 personer 4 st laxfiléer
Hittade laxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Till laxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tiden laxen steks
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
Sen så älskarjag att baka så dom vanliga recepten kommer att fortsätta att komma. För jag har nämligen bestämt mig för att jag ska samarbeta med viktväktarna
Som pasta tog jag bönpasta till mig själv, men resten utav familjen åt vanlig tagliatelle till. Här kommer ett riktigt smarrigt recept till er på en krämig laxsås ni kan ha till pastan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.