Jag vill ha kanelbullar - nu. Under tiden som jag skrivit detta har jag haft min fikastund med kaffe och bullar som jag tinade upp från frysen på mindre än en minut
-) Jag blev så sugen på porterstek när en kollega pratade om det för någon dag sedan. Jag hade dessutom fått en älgstek av Johan och Lena i "gå-bort-present"
Nu är jag tillbaka i Kalmar igen, efter en underbar helg i Stockholm. Jag ska gå igenom lite bilder idag och försöka sammanfatta helgen som bjudit på goda drinkar, massor av god mat i trevligt sällskap
med detta experimentet så att jag kan kalla det för ett recept. Det hela började faktiskt med att jag skulle göra om mamsens morotskaka till en nyttig(are) variant
Aldrig kunde jag väl tro när jag startade upp bloggen att jag skulle börja baka en massa också. Undrar om jag kanske får lov att döpa om den till "Var i helsicke är min mjölpåse
De bästa rätter jag någonsin totat ihop har kommit till genom att jag stått där och blängt på en kornmjölspåse, en burk oliver och en ättiksflaska och tänkt att
Nu har jag hittat efterrätten som jag skall bjuda mina väninnor på när dom kommer på söndag. Här kommer receptet, vågar ni inte testa det innan jag har gjort det, så skriver jag senare om hur den smakade
och hade det inte regnat så hade jag firat det med en egenkomponerad paraplydrink vid poolen. Egenkomponerad paraplydrink pga att jag inte läste eller tittade så noga på flaskan med flädersaft jag köpte
Jag hade turen att hitta en bit parmesan i kylen så det blev en kantarell-och parmesanomelett. Hade färsk basilika som jag hade i vilket var jättegott, kan tänka mig att babyspenat skulle funka utmärkt också
Kanske tänkte ni att jag gett upp det där eftersom jag inte skrivit något mera om det sen. Strax därpå dök det upp ett tillfälle att gå en kurs i mjölksyrning som jag med stor iver kastade mig över
För jag har nämligen bestämt mig för att jag ska samarbeta med viktväktarna. När dom frågade mig om jag ville samarbeta med dom så var det nästan som att jag gav mig själv en julklapp
Efter en hektisk dag på jobbet så är bakning kul och avslappnande tycker jag. Det är ju ganska mycket socker i dem, men jag tror ändå att de är bättre än kakor… hihi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.