Att jag la iskalla frusna hallon på toppen skyndade antagligen på det också. Jag har gjort den två gånger, en gång på impuls utan att veta så mycket om suffléer och att de visst ska vara knepiga, och en gång igår
Fläskkotletter på italienskt vis – gör så här. Bryn kotletterna i olivolja och smör ca 1-2 min på varje sida. Häll över matlagningsgrädden, lägg på lock och bräsera (småkoka) ca 5 min
Skiva den kokta potatisen och fördela jämnt ovanpå kavringen. Garnera valfritt tjockt lager ishavsrom från Abba på tårtan och dekorera med vackert röda granatäpplekärnor
Nu när det börjar närma sig hösten så är det grytor som gäller, i alla fall hos oss. Idag blir det gryta på kycklingfilé och så skall jag testa kyclingbacon, L blev lite fundersam men vi får se vad det smakar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.