Är även perfekta till att göra korvbröd, nu närdetär dax att ge sig ut på vårutflykter. Men det skall inte vara krångligt, så idag blev det Italienska cantuccini… super goda
GÖR SÅ HÄR. Mitt knep för att få dem på det senare viset är att tillsätta vaniljkräm i smeten. Men gör du detärdet bäst att temperera chokladen så att den inte blir missfärgad och matt, stelnar snabbt i rumstemperatur samt smälter i munnen i stället för i händerna
Nu närdet börjar närma sig hösten så ärdet grytor som gäller, i alla fall hos oss. Perfekt att laga och det brukar alltid bli en massa över, toppen att ha till kommande vecka
Ärdet dags att börja baka inför höstens olika högtider. Det blir leverpastej och några gurkskivor på. Det blir att baka några olika sockerkakor till kommande helger
Julklapparna har varit planerade länge och är i princip klara men detdär med att göra hemmet julfint är något man inte bör göra förrän till första advent
Nu ärdet dax att börja mata HermankakanHermankakan har blivit väldigt populär. OBS dettaär bara Startdegen2,5 dl mjölk2,5 dl vetemjöl2,5 dl sockerDag 1-4 skall den bara rörasDag 5 gör en ny omgång av startdegenDag 6-9 rör en gång per dagDag 10 gör likadant som dag 5
Detär verkligen inte svårt och det sköter sig själv, varför inte testa. Av förra årets flaskor hann vi inte dricka upp dem och de har vi testat nu närdet var lite ruggigt ute och ja den är godare i år när den stått till sig på flaskorna
Om man håller sig till receptet är knäck egentligen inte speciellt svårt men det gäller att passa noga så att det inte kokar över samt att vara ganska effektiv när smeten ska ner i formarna så att den inte hinner stelna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.