Pulledbeef i gryta, inlagd rödlök, surdegsbröd, saltgurka. Pulled pork har ju blivit supertrendigt och vi ville också prova på detta till sist, inte minst för att det låter himla smidigt att stoppa in maten i ugnen på morgonen och sedan inte göra något fram tills middagen är färdig
Pulledbeef. Servera tortillabröden med en fyllning av pulledbeef, guacamole, hackad rödlök, sallad och ev någon salsa (jag använder en äppelsalsa från Kiviks musteri)
Gör så här. Sätt ugnen på 150°. Koka ihop tomater, ketchup, tomatpuré, vinäger och whisky ca 5 min. Tillsätt övriga ingredienser till såsen och låt koka på låg värme ca 15 min
Gott och enkelt med långkok – den gången fick det bli pulledbeef. Jag använder i princip samma ingredienser som till pulled pork, receptet hittar du här, det går att variera i det oändliga, så ta dom smaker du tycker om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.