Stora bitar av äpple som är smörstekta i socker och kanel, detta blandat med karamelliserad mjölk som har fått en lite knäckig yta i ugnen… hur gott som helst
Godast till tycker jag att det är med glass, gärna då hemmagjord. Börja med pajdegen. Ta ut och låt står tills du är klar med fyllningen som du gör under tiden den pajdegen gräddas
Hacka mandeln grovt och blanda med övriga ingredienser till mandelsmulorna till en deg. Lägg rabarbern och lite av lagen ovanpå ägglikörkrämen före servering och strö över mandelsmulorna
1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Blanda ihop smör, havregryn, mandelmjöl och socker till en smulig deg. 3. Skiva rabarberna och fräs dem i smör, kardemumma, ingefära och socker så att de mjuknar en aning
1. Sätt ugnen på 175 grader. 2. Blanda ihop smör, havregryn, mandelmjöl och socker till en smulig deg. 3. Skiva rabarberna och fräs dem i smör, kardemumma, ingefära och socker så att de mjuknar en aning
När man gör världens godaste vaniljglass medmandelsmul, jordgubbar och lakritssirap. Kom hem under gårdagskvällen efter midsommarfirandet med hela stora familjen och några härliga dagar i barndomshemmet och har nyss inlett mitt efterlängtade sommarlov
Toppa med havre- och mandelsmul och ringla över grädde. Blanda samman alla ingredienser till smulet och smula ut det på en plåt täckt med bakplåtspapper
Skölj formar med kallt vatten och häll i blandningen. Till det blev det hallon och mandelsmulor. Mandelsmulorna gjorde jag av samma bas som lchf mandelmassa men gjorde den lite torrare
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.