Låt såväl kompotten som pajskalet svalna lite medan du gör mandelsmulet. Tillsätt det iskalla vattnet genom det lilla röret, medan maskinen fortfarande går
Vi valde att fylla pajen med körsbär som vi hittade frysta (och urkärnade) i vår butik men man kan också testa att fylla den med päron, vinbär, hallon, aprikoser eller exempelvis plommon
Pensla remsorna med uppvispat ägg. Ikväll blev det en körsbärspaj, supergod och enkel att göra. Servera med lite lättvispad grädde eller vaniljglass Pajskal
Förslagsvis genom att skära ett snitt med en skalkniv och sedan pilla/klämma ut kärnan. Blanda tärnat smör med socker, vetemjöl och salt till en smuldeg
Kärna ur körsbären med ett gem eller något liknande. Servera med vaniljsås eller glass. Blanda 1dl socker med 1msk potatismjöl och häll över körsbären o blanda
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.