Koka upp vattnet med den rivna ingefäran, en nypa riven muskot och fänkålsfröna, i en kastrull. Koka upp vattnet med den rivna ingefäran, en nypa riven muskot och fänkålsfröna, i en kastrull
Medmuskot i en mjuk kaka får du lite av en smak av ”munkar” och den blir bara sååååå gott. Jag köper en påse från Santa Marias sortiment med tre nötter i var påse
I denna banankaka har jag även med äppelbitar och smaksättaren muskot. Jag älskar att baka med banan, då det bidrar med härlig smak, fin sötma och krämig och saftig konsistens
Det fina med den här soppan är att den är snabb, fräsch och lätt (för magen) och kan serveras som förrätt eller dessert, smaken är frisk och sval och den blev mycket uppskattad av våra gäster
Tagliatelle med spenat, muskot och mascarpone. det hela har varit tämligen odramatiskt, då våra barn gillar baljväxter, och dessutom med i takt med stigande ålder blivit mer och mer öppna för att pröva nya smaker
Jag gillar muskotsmaken, men den får bara anas, så krydda med måtta. Jag förstärkte buljongen med extra kycklingfond och även lite mer buljongpulver för att få riktigt god smak på den
Dessa små mumsiga pajer är enkla, läckra och helt perfekta med en skopa vaniljglass. Natalie bor i Florida och älskar att laga klassiska efterrätter med en liten twist, de ska vara familjevänliga och passa för alla plånböcker och det tycker vi på myTaste förtjänar en extra guldstjärna i kanten
Smaka av med salt, peppar ch muskot. Smaka av med salt och peppar. Späd med mjölken, lite i taget. Börja med den vita såsen och avsluta med lasagneplattor med lite vit sås ovanpå
Lägg i alla kryddor tillsammans med den finhackade gröna pepparen i kycklingröran. Lägg i den finhackade koriandern och muskoten och presa över citronen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.