Toppa med pistagenötter och granatäppelkärnor. Idag ska jag bjuda er på ett riktigt gött recept, som jag formulerade i huvudet medan jag styrde stegen till marknaden i morse
Låt dem kallna något stek dem sedan hela i smör smaksätt med salt och peppar. Gör sedan såsen- Finhacka en stor schalottenlök eller två små och stek i gryta med fett ska inte få färg bara mjukna
När pajen är klar och har svalnat toppar du medgranatäppelkärnor. Börja med att sätta på ugnen på 225 grader, sen börjar du med pajdegen. I med blandningen, strö över osten och sen in i ugnen i 30 minuter till
rismjölk sötad med bananpulver, rivet äpple, blåbär, granatäppelkärnor, lite flytande honung. Jag åt faktiskt den rismjölk som blev kvar efter grötkoket till gröten också, men sötade med lite bananpulver för att få lite mer smak på den
När gästerna är på plats och det börjar bli dags för förrätt är det bara att börja dekorera tallrikarna med knaperstekt bacon, granatäppelkärnor och ringla på lite balsamicoglace (eller Crema all Aceto Balsamico)
Dekorera chokladpannacottan med rabarberpinnar och granatäppelkärnor. Värm upp grädden på medelvärme. Dukning inspirerad av eventet jag var på i veckan, med vildljung från tomten
Servera med rostad mandel, granatäppelkärnor, mynta och turkisk yoghurt. Johan åkte på fiskehelg med grabbarna så jag och Oliver passade på att umgås bort mormor och morfar lite
Lägg upp på en tallrik, ringla över lite mer olivolja och toppa medgranatäppelkärnor. Internet svämmer ju nästan över med olika recept på fröknäcke - vilket kanske inte är så märkligt, efter som det är så fantastiskt gott
Självklart skulle jag prova med de här vackra och syrliga små pärlorna. Jag gillar klara sillar bäst och när jag hittade ett paket frusna granatäppelkärnor i frysen föll allt på plats
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.