Älgfärskebab med bönsallad och raita
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g älgfärs eller nötfärs
  • 1½ tsk salt
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 tsk lökpulver
  • ½ tsk sambal oelek
  • 1 tsk malen spiskummin
  • ½ tsk gurkmeja
  • 1 dl vispgrädde
  • 2 msk smör
  •  
  • Bönsallad
  • 1 burk svarta bönor
  • 3 morötter
  • 100 g marinerad fetaost i tärningar
  • 1 gul paprika
  • 2 msk citronolivolja
  • 2 krm nymald svartpeppar
  • 3 krm salt
  •  
  • Raita
  • 2 dl matyoghurt
  • 2 krm salt
  • 2 msk finhackad färsk mynta

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.