Vi brukar inte fira eller ge presenter eller så, men en fin kaka passar väl eller vad säger ni. Jag gjorde sugar cookies och dekorerade med ”royal icing”
Jag har i många år provat typ hundratals proteinpulver och ärligt haft svårt att bestämma mig för vilken sort och vilka smaker jag tycker bäst om, haha nu låter det som värsta dilemmat ever men sådan är jag
Scandinavia cake show 2016. Hej. Jag har inte uppdaterat min blogg på evigheter, så nu är det dags med ett inlägg från Scandinavia cake show som hölls i Kungälv förra helgen
Jag har under 6 veckor gått en kurs o träffat en hel hög med supertrevliga o behagliga människor. Det har varit en liten tradition med semla till fikat
Här kommer ett super bra recept på kristyr som jag använder. Äggvitepulver handlade jag på kakburken. se1,5 msk äggvitepulver3 msk varmt vatten300 g florsockerVispa med elvisp på hög hastighet i några minuter
Det här receptet använder jag mig av när jag gör min kristyr. Jag använder äggvitepulver (går att köpa hos t ex Tårtdecor) samt florsocker utan stärkelse (hittar ni också hos Tårtdecor)
Dags för en liten tävling igen, tycker jag. Det är så roligt när ni kommer med tips och förslag. Dels så får jag lära känna er lite bättre, dels så är så kul när man kan motivera varandra och dela med sig av sina favoritrecept och knep för att lyckas hålla en hälsosam livsstil
Anslag/tårtbotten. Sätt ugnen på 250 grader. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Sikta och blanda de torra ingredienserna, och rör försiktigt ner i äggsmeten tillsammans med vattnet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.