Skördefesten har varit galet stor här på ön i år. Massor, massor med folk – det är verkligen jättekul. Självklart var vi ute ett par rundoroch tittade, provsmakadeoch fyndade hem en massa gott
Verkligen jättekul, så stort tack till er alla för det. Hoppas att ni haft en fantastik sommar. Jag just avslutat min första jobbarveckaoch det känns otroligt bra att vara tillbaka i vardagsrutiner igen
Fick frågan om jag inte kunde publicera ngt halloweenreceptoch efter lite funderande bestämde jag mig för att slänga ihop tre enkla och relativt snabba halloweenbakverk
Makens kusin och hennes familj är veganer och jag brukar alltid baka ett par veganska grejer när domkommer över (eller lagar vegansk mat när domkommer över på middag)
skulle nog kunna äta lax varje dag tror jag. Älskar lax, i alla dess former. Som tur är äter mina barn också lax så oftast när vi lagar fisk blir det just lax
Godkväll allesammans. Bra hoppas jag. Min har gått relativt fort faktiskt. Jag har haft en del att göra på jobbet idag, och håller dessutomfortfarande på att ställa i ordning mitt nya kontor
Minipavlova med smak av vanilj, toppad med lemon curd och vaniljgrädde. Tårtor är härligt, men ibland vill man ha något festligt som är lite enklare och snabbare att fixa
Godmorgon från ett mycket riktigt blåsigt Skåne. Det är nästan så jag inte vill gå ut idag men huset är fullt av folkoch vi ska hinna avverka en hel del dag
Finns det någotsom är mer passande än att baka lite julgodis. Nej exakt, så jag ville tipsa omwienernougat, någotsom jag inte gjorde förra julen, utan gjorde mest lite snöbollar, snickersbollar, cornflakesgodisochpolkabräck
Godkväll allesammans. Hoppas ni fått en riktigt bra start på veckan idag. Som ni vet inledde jag och barnen denna veckan med en sjukdag i hemmets lugna vrå
Godkväll allesammans. Ja, här sitter jag och skriver sent en söndagskväll. Äntligen får jag lite ro till att sitta ner en stund vid datorn, och så lite skrivlust på det
För några veckor sedan var vi hemma hos min kompis Jenny med familj och då bjöd de på Langos. Patrik hade varken ätit eller hört talas om det, så för honom var det helt nytt
Perfekt till helgfrukosten. Gör degen dagen före och låt den kalljäsa över natten. På morgonen är det bara att ta fram brödformenoch låta den stå framme i rumstemperatur, medan ugnen blir varm
Igår kom Peters bror på långväga besök, jättekul. När man inte har familjen så nära sig så är det verkligen mysigt när de kommer på besök och man får umgås lite extra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.