Här har det inte blivit så mycket nyårslöften. Men jag vet inte om vi blev så mycket klokare faktiskt Jag hörde någon som hade som löfte att varje dag se till att göra minst en person glad, och det tyckte jag lät som ett väldigt bra löfte
Det var en kokbok såklart. Annars blir det lätt så att jag faller för de mer dekadenta kokböckerna där lyx är detsamma som dyrt och maträtterna tar flera timmar att laga
Morotsbacon – något helt nytt för mig som jag testade förra veckan. Som du vet vid det här laget så försöker jag få in allt mer helgrönt och vegetariskt i mitt kök
Saras underbara lördagsfranska – den enda formfranskan du behöver. Men långkok är ju sååå bra. Köttet blir jättemört och gott och smakar gott som det är men lämpar sig även väl för smaksättning vid servering, i form av olika såser
I somras på båtsemestern svängde jag ihop det här receptet och det blev så otroligt gott. Jag har gjort den flera gånger sedan dess, både som pastasås och som lasagne och det har blivit en av familjens favoriträtter
Då önskade jag mig något krämigt, för även om vi inte äter (animalisk) ost så vill vi som äter hel-vegetariskt faktiskt inte äta torra rätter där osten bara uteslutits
Men varför tycker vi om benbuljong så mycket. Hel kyckling är också ett perfekt exempel, om du tillagar hel kyckling får du läkande benbuljong i botten av formen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.