Ägghalvor är faktiskt inte bara gott till jul och påsk utan brukar vara uppskattat även annars, servera dem med en snaps och öl som en lite ovanlig välkomsträtt vid nästa middag så får ni fart på festen
Blanda dem med färskost, pepparrotoch dill. Smaksätt med salt, peppar och några droppar citronsaft. Skala äggen och ta bort lite av botten och toppen så att de kan stå och dela äggen
Rör ner den rivna osten, smaka av med salt och nymalen svartpeppar. Avsluta med lite svartpeppar. Halvera äggen och lägg på ett salladsblad, lite dressing och tre räkor på varje ägghalva
Mölstads vintips till Färska räkor i citronmarinad medpepparrotoch löksallad. Räkorna ”dresseras”, det vill säga blandas med marinaden, innan de läggs upp för servering
Ta upp torsken, salta och peppra och lägg den i en ugnssäker form smord med lite rapsolja. Pressa potatisen, riv pepparroten fint, värm upp smöret försiktigt och fördela dem, räkorna, broccolin, torsken och lite dill på uppvärmda tallrikar
Ta upp torsken, salta och peppra och lägg den i en ugnssäker form smord med lite rapsolja. Pressa potatisen, riv pepparroten fint, värm upp smöret försiktigt och fördela dem, räkorna, broccolin, torsken och lite dill på uppvärmda tallrikar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.