4 kycklingfiléer. 150 g ädelost. 11 msk soja. 11 tsk dragon. 12 ½ dl mellangrädde. 11 tsk krossad rosépeppar. 14 kycklingfiléer 50 g ädelost 1 msk soja 1 tsk dragon 2 ½ dl mellangrädde 1 tsk krossad rosépepparSkär en ficka i filéerna och fördela osten i dem
Detta är perfekt som plockmat, heta grillade kycklingvingar med smak av lime, ingefära och chili. Rör om och låt lagen stå och dra medans du gör kycklingvingarna och de grillas
Spara recept Kommentera Skriv ut Dela E-post Pinna 5 16 kycklingvingar. Så här gör du 30 minuter Lägg vingarna i dubbla plastpåsar, häll över soja och citronsaft och låt marinera över natten
Blanda samman ingredienserna till marinaden i en påse och vänd i kycklingvingarna. 700 g kycklingvingar. 5 tsk salt 1 msk örtkrydda 700 g kycklingvingar Ugn
Idag tänkte jag påminna om dessa goda kycklingvingar, som man lätt lagar i ugnen. Blanda ihop ingredienserna till marinaden och häll den i en påse och lägg i kycklingvingarna
Det var jag igår när föräldrarna jobbade och det enda som fanns kvar i frysen var kycklingvingar. Jag ska vara ärlig, jag brukar verkligen inte tycka om kycklingvingar, kött med ben i överhuvudtaget är inget för mig
1. Skär ett snitt på längden i 2 kycklingfiléer. Fyll med 50 g ädelost 29%. Blanda ½ msk kinesisk soja, 1 tsk honung och 1 krm peppar och gnid in filéerna med det
Ingredienser Portioner. 4 1 gul lök 1 purjolök 1 stor persiljerot (eller palsternacka) ca 700 g älgstek, gärna av innanlår 1 tsk salt 2 krm peppar 150 g ädelost 1 dl tomatpuré 4 dl rött vin eller vatten ev ädelost till garnering Lägg till i inköpslistan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.