Torsdagens sena middag blev av vad som fanns i kyl och frys, och det blev mycket, mycket gott. Vill man kan man ha den på en rostad macka, eller som pastasås, eller som fyllning i en omelett
Det är inte varje dag jag har middagen klar kl halv 11 på förmiddagen, men just när jag jobbar kväll tycker jag det är praktiskt att förbereda middagen så tidigt som möjligt
Nu börjar det närma sig den varma goa tiden då det är dags att byta till sommarsovsäck. Det innebär också att det ställs andra krav på maten man har med sig på paddelturerna
Vid ett "besök" på en av mina favoritbloggar, Bara en kaka till, fick jag synd på detta receptet. Helena som skriver bloggen har fått receptet av en vän som fått
Tänk på att inte börja för tidigt med pastan, den ska precis vara nykokt när räksåsen är klar. Lägg sedan på önskad mängd gnocchi och därefter räksåsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.