Spenat och laxpaj med kesella
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 150 g kesella lätt
  • 2 msk rapsolja
  • 1 dl fiberhavregryn
  • 2 dl dinkelmjöl fullkorn
  • 1 msk vatten
  • 1/2 tsk salt
  •  
  • Fyllning
  • 450 g hackad spenat
  • 150 g fetaost 10 %
  • 100 g kallrökt lax
  • 1/2 röd lök
  • 2 dl kesella lätt
  • 1 dl keso mini
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk peppar
  • 1 krm muskot
  • 1 tsk paprikapulver
  • 2 ägg
  • 1 dl lättmjöl ( eller annan mjölk tex soja
  • mandel
  • havre)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.