Ja som ni ser så serverade vi alltså våra fiskar medsmörstekt svart- ochfänkål, men det gör man precis som man själv vill och tycker, kokt potatis och andra favoritgrönsaker fungerar naturligtvis också alla tiders
Avsluta med att lägga pilgrimsmusslorna i grillpannan, salta och peppra. Börja sedan med såsen. Torskrygg, pilgrimsmusslor, färskpotatis, grillad sparris, smörstekta kantareller och hummersås, mums
Kryddad runt om var den med salt, svartpeppar och timjan. Bilderna är tagna med vår "resekamera", vi ber att få ursäkta oss för den lite sämre kvalitén som inte har något att göra med hur maten smakade
4 600 g torskfilé 1 tsk salt 1 krm vitpeppar 2 msk smör 140 g bacon 200 g champinjoner 1 msk smör 1 skalad strimlad rödlök 1/2 msk balsamvinäger salt och peppar 1/2 dl bladpersilja Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Dressa snabbt med olivolja och salt före servering. Koka buketterna i riktigt med saltat vatten. Glöm inte att matsortera skal från vitlök, lök och basilika för en mer hållbar matlagning, och njut av din smörstekta torsk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.