Skiva korvarna och bryn dom i en tjockbottnad stekgryta, ta upp dom och lägg åt sidan. Bryn köttskivorna i fettet från korven, krydda med salt, peppar och mejram
Ingredienser Portioner. 6 500 g fläskfilé 2 msk smör ca 240 g kabanoss 2 röda paprikor 1 vitlöksklyfta 5 dl vispgrädde 2 dl köttbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 dl cornichons 1 dl urkärnade svarta oliver 1 dl syltlök 3 tsk majsstärkelse salt peppar Till servering 1/2 kruka persilja ris sallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Ingredienser Portioner. 6 500 g fläskfilé 2 msk smör ca 240 g kabanoss 2 röda paprikor 1 vitlöksklyfta 5 dl vispgrädde 2 dl köttbuljong (vatten och tärning eller fond) 1 dl cornichons 1 dl urkärnade svarta oliver 1 dl syltlök 3 tsk majsstärkelse salt peppar Till servering 1/2 kruka persilja ris sallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3- 80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Laktosfri Visp/Matgrädde 5
Skär korv, lök, paprika och champinjoner i mindre bitar. Önskar du en tjockare konsistens på grytan kan du reda av den med någon tesked majsstärkelse i några matskedar vatten
Fräs snabbt upp korven i en gryta. Skär korven i skivor. Igår bjöd mannen på kreolskgryta till middag. Idag är det jag som ska stå för maten och det kommer bli kalkonfärs med asiatiska smaker till fredagsmyset
Skiva korven och paprikan, stek och lägg tillsammans med köttet. Jag får passa på att värma upp mig och familjen med en god gryta tills värmen gör comeback
Bryn korven i en tjockbottnad gryta. Ta upp korvarna och bryn köttet i fettet. Skär 500 gram fläskfilé och 2 kryddstarka korvar i skivor. Krydda med 1 tsk mejram, salt och svartpeppar. 2 kryddstarka korvar i skivor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.