Blanda ihop grädde medajvar relish och persilja, salta och peppra och häll det över fisken. Krydda fisken med salt och peppar, lägg i en smord ugnsform
Dagens middag blev faktiskt en falafeltallrik med pommes och kebabsås från pizzerian här nere. Tur att det blir en liten promenix med Ubbas lite senare
Idag skulle jag göra skinkstek med rotfrukter av olika slag, men köttfärsen hade kortare datum och vi hade en hel gurka hemma så varför inte köttfärsjärparmed tzatziki
Forma till avlånga platta järparoch stek dem på medelhög värme i tills de fått en gyllenbrun yta. Vänd eventuellt järparna i sesamfrön innan stekning för en god nötig smak
Till morötterna gjorde jag järpar smaksatta med garam masala och den indiska yoghurtsåsen raita. Forma till järparoch stek dem i smör så de får fin färg
Servera pastan med såsen och en klick ajvar. Skär baconet i bitar och stek tillsammans med purjolöken. Värm ostsåsen i en kastrull och tillsätt bacon och purjolök
I det här fallet blev det ljuvliga svampar fyllda med oströra och ugnsrostade tomater som gratinerades och serverades med små järparoch ugnsrostade potatishalvor
Örtkryddade järparmed tomat- och gräddsky. Skaka pannan så järparna rullar och får fin form och färg. Tillsätt ingredienserna till såsen direkt ner i samma panna som du använde till järparna, Låt bubbla en stund
Blanda ihop grädde medajvar relish och persilja, salta och peppra och häll det över fisken. Den är dessutom väldigt lätt- och snabblagad ochdärmed perfekt som vardagsrätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.