Tärna laxenoch lägg ner, rör försiktigt och låt laxen svettas lite. Jag funderade över vad jag skulle göra av dem och tänkte först att jag skulle göra någon slags crepes med champinjonfyllning men det kräver lite bättre planering än vad jag hade över tyvärr
Jag var jättesjuk och fick ligga kvar på sjukhuset i flera veckor med antibiotikadropp, men när jag så småningom frisknade till så pass att jag kunde äta kom de söta nunnorna varje morgon - frasande och styvstärkta i sina stora dok - och frågade vad jag ville ha till mat
Smula ner den varmrökta laxen i såsen. Tillsätt den nykokta pastan, ta hellre av pastan en minut för tidigt och låt den bli färdig tillsammans med såsen
400 g Zeta Strozzapreti Casa Di Luca 1 gul lök, hackad 2 klyfta vitlök, hackade 0,5 dl Zeta extra jungfruolivolja classico 1 dl vitt vin 250 g Zeta mascarpone 65 g spenat 200 g rökt lax
Kör parmesanost, rapsolja och massor färsk basilika i en mixer. Koka pasta, grilla laxenoch lägg upp på tallrik med ruccola, tomatsallad, pesto och strö över lite pinjenötter, parmesanost och svartpeppar
Tillsätt kokt pastaochfärskspenat till såsen, avsluta medmed bitar av varmrökt lax. Servera på tallrikar och toppa med rivet citronskal och nymalen svartpeppar
Blanda ner den kallrökta laxenoch rör runt. Strimla laxen. Blanda direkt med nykokt pasta. Riv över parmesan, citron och dra några varv med pepparkvarnen
Strimla laxenoch fördela även den och räkor över spenaten. Fodra genast när pajskalet kommer ut ur ugnen med ostskivor som får smälta ned och bilda ett skyddande täcke för fyllningen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.