Även det enklaste brödet kan smaka så otroligt gott – särskilt när det kommer ut direkt från ugnen. Servera med exempelvis en smakrik ost och en kopp te
De här tekakorna är riktigt goda. Det är samma degrecept som till hönökakorna som jag bloggade om förra sommaren men den här gången gjorde jag portionsbröd istället i form av tekakor
Tekakorna bakade jag på en bas av gröt och det är det som gör dem så saftiga. Här kommer ett recept på riktigt saftiga och goda tekakor som ni måste testa att baka i helgen
Låt koka ihop till en lös gröt. Dessa tekakor är lättbakade och blir härligt saftiga av havregrynen. Lägg ner grötblandningen i assistenten (bakmaskin) och smula ner jästen
I helgen bakade jag fluffiga härliga tekakor som var glutenfria. Lyckan i en liten ask när de smakade så fantastiskt gott alltså och konsistensen var precis som tekakor bakade med vanligt mjöl
Mjuka och luftiga glutenfria tekakor. Glutenfria tekakor med havre (ca 10 st)25 g jäst. Dela degen i ca 10 delar beroende på vilken storlek du vill ha på dina tekakor. Kavla ut dem till tekakor, ca 1/2 cm tjocka. Nagga tekakorna och låt jäsa under bakduk i ca 30 minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.