Fänkålsgravad lax med parmesansås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 kg lax med skinn men utan ben
  • 0.75 dl salt
  • 0.75 dl socker
  • 1 tsk grovmalen svartpeppar
  • 0.5 msk fänkålsfrön
  • 0.5 msk krossade enbär
  • 1 msk grovkrossade korianderfrön
  • Rivet skal av en citron
  • Rivet skal av en apelsin
  • 1 litet finstrimlat fänkålshuvud
  • 0.5 dl pernod
  • Parmesansås
  • 2 dl creme fraiche
  • 2 dl finriven parmesanost
  • 2 tsk flytande honung
  • 4-5 msk pernod
  • Saften av ½ lime

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.