Jag gjorde en stekt laxkotlettmed en krämig parmesansås, som blev riktigt trevlig. Till laxen serverade jag en tomatsallad med en getostfeta samt färskpotatis
Gnid in laxenmed. 500 g laxfilémed skinn 2 msk fänkålsfrön 1 tsk vitpepparkorn 3 msk salt 3 msk strösocker 1 citron, finrivet skal 0. 5 dl hackad dill 2 tsk fänkålsfrön, torrostade Mortla fänkålsfrön och vitpeppar, blanda med salt, socker och citronskal. - Läs hela inlägget här 500 g laxfilémed skinn
Hittade laxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Till laxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tiden laxen steks
Vispa ihop crème fraiche, chilisås, stenbitsrom och kryddor. Finhacka rödlöken och tillsätt den. Låt stå kallt ett tag för bästa smaken, om tid finns gör dagen före för bästa smak
Servera laxen tillsammans med kokt potatis, citrongräddsås och sallad. Ta ut och tina laxen. Smaka av med lite salt och peppar och riv i citronskal och smaka av med citronsaft
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.