blandade med. Jag använder gärna lingon i baket eftersom bären har en frisk och lagom söt smak. 1,5 dl frysta lingon. blandade med 1 msk mjöl. Blanda lingonenmed 1 msk vetemjöl och vänd ner dem i smeten. Grädda cirka 15 minuter, känn med en provsticka att de är genomgräddade. 1,5 dl frysta lingon
Det är så smart och enkelt och det finns ingen ursäkt i världen att köpa smakfattig lingonsyltmed massa stabiliseringsmedel och snusk när man kan göra själv på någon minut
I dag fick jag lust att baka muffins, och jag knåpade ihop detta receptpå pepparkaksmuffins, glutenfria så klart och dom blev supergoda,annars kan det glutenfria ha en tendens att bli ganska torrt, i och försägså har jag inte så jätte stor erfarenhet på att baka glutenfritt eftersom jag nyss har fått diagnosen och måste pröva mej fram, men dom här sötnosarna blev goda
Blanda de torra ingredienserna i en bunke och tillsätt dem sedan med äggblandningen. 1 ½ dl gräddfil (testa byta mot lingonsylt). 1 ½ dl gräddfil (testa byta mot lingonsylt)
Mixa lingonenmed mixerstav. Tryck ut degen i en form med löstagbar form. Blanda creme fraiche, kesella,vaniljkesella,vaniljsocker,lingonsylt och kryddor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.